Ansigtsbehandlinger

JAPANSK LIFTING

Japansk lifting er en nyere metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi, som er udviklet i Japan. Der benyttes hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet.

Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles, men liftingen stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Behandlingen løfter og glatter ansigtet, væskeophobninger reduceres og ansigtet får et afslappet udseende. Behandlingen virker forebyggende på ansigtets naturlige ældning og giver helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt.

Terapeuten udfører behandlingen med hænderne og i behandlingen indgår afrensning, dybderensende maske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage, nakkemassage, saltstensmassage samt påførelse af fugtmaske, dagcreme og øjencreme.

Det er en meget behagelig, afstressende og afslappende behandling.

JAPANSK ANSIGTS-AKUPUNKTUR

Skaber en naturlig, sund og levende hud, strammer muskulaturen i ansigtet op, afspænder spændte muskler, mindsker rynker og furer, tætner porer i huden, løfter øjenlåg og hængemule samt reducerer hævelser og poser under øjnene.

Japansk ansigts-akupunktur og japansk lifting kan kombineres.

REN FRISK ANSIGTS-HUD OG MASSAGE

Exfolierende maske (fjerner døde hudceller), dybderensende maske og opstrammende maske ....imens de forskellige masker virker vil jeg bruge min mangeårige erfaring som massør til at løsne muskler på øvre nakke, øvre bryst og hals ...30 minutters super-effektiv og afslappende pleje til dig

ELEKTRO-TERAPI TIL ANSIGTET

Ansigtsløft: ansigtsmusklerne opstrammes; elastin og collagen stimuleres, og huden udrenses og iltes optimalt.

Rynkereduktion: naturlig reduktion af rynker og genopretning af elasticiteten.

Lymfedrænage: mod væskeophobninger.

Massage: fantastisk til at løsne op med, hvis du f.eks. skærer tænder.

Ansigtslammelser: i samråd med lægen kan genoptræningsprocessen fremmes med biostimulation.

ULTRALYD TIL ANSIGTET

Ultralyd giver fantastiske resultater til genopfriskning af huden.

Ultralyd stimulerer indholdet af collagen og elastin i huden, hvilket naturligt fylder ud i rynker og fuger indefra. Vævet repareres, elasticiteten i huden forbedres, og optagelsen af cremer i huden optimeres.

Aknehud, arvæv derefter og rosacea forbedres, bindevævet styrkes, og strukturen i huden bliver finere. Især til ældre hud er ultralyd ideel.

MAGIC GLOVES

Det unikke ultracell, regenererende signal giver koncentreret bio-stimulation til rynker og fine linier i hudens yderste lag i ansigtet.

Rynker og linier udglattes, mørke rande under øjnene reduceres, blodcirkulationen forbedres, og hudens optagelse af aktive cremer i de dybereliggende lag forbedres.

Kan også bruges på kroppen til reduktion af strækmærker.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system