Appelsinhud

Appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. I underhuden ligger der altid et lag fedt, der fungerer som isolering og polstring.

Fedtet ligger kapslet ind i små rum mellem overhuden og musklerne, vis vægge består af bindevævsstrøg. Som årene går, bliver bindevævet stivere og trækker sig lidt sammen, og så opstår de små fordybninger i huden, der er så karakteristiske for appelsinhud.

Fedtcellerne trykker på venerne og nedsætter blodcirkulationen i området og der ophobes vand og affaldsstoffer, hvilket kun forværrer problemet yderligere... og af samme årsag kan ”angrebne” områder være meget ømme. Appelsinhud kan dog sagtens opstå i de unge år, da det desværre også... udover ved overvægt... kan være arveligt eller hormonelt betinget... og behøver som sådan ikke, at have noget med overvægt at gøre... faktum er, at både unge og gamle, tykke og tynde kan døje med appelsinhud.

Det siger næsten sig selv, at denne ommøblering i huden er umulig selv at slippe af med. Cellulite-behandlingen vil gå i dybden i vævet og glatte huden ud igen. Hudens ophobede fedtdepoter nedbrydes samtidig med, at blodcirkulationen optimeres og væske og affaldsstoffer transporteres væk.

Antallet af behandlinger er meget individuelt alt efter omfang og levevis... rygning fx. gør huden mindre elastisk og spændstig, og er ej gavnlig for ”helbredelsen” af appelsinhud.

Du kan selv yde en indsat ved i takt med behandlingerne, at spise en sund kost med masser af grønsager og fibre, moderat med frugt og springe osten over... den pynter ej på lårene heller.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag12.00 - 18.00
Onsdagefter aftale
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
WeekendLukket
Powered by CBIT online booking system