Kropsbehandlinger

ELEKTRO-TERAPI TIL KROPPEN

- Muskelopstramning: en rigtig kickstarter, når tiden er for knap til din egen træning.
- Bækkenbundsopstramning: god efter fødsel og ved begyndende inkontinens.
- Fedtforbrænding: punktvis på f.eks. ridebukselår, hofter og topmave.
- Cellulitereduktion: glatter huden ud.
- Hudprogram: hjælper med at genoprette elasticiteten i slap hud.
- Lymfedrænage: detox, meget drænerende og udrensende.
- Bodybuilding: god til genopbygning efter f.eks. sygdom eller operation, hvor musklerne er blevet svage; eller hvis man som ældre f.eks. mangler styrke i benene; og ja, som ordet siger, til bodybuilding.
- Sportsprogrammer: f.eks. styrke eller udholdenhed kan optimeres alt efter sportsgren; allerede tilbage i 1998 benyttede det franske fodboldlandshold ultratones programmer op til world cup finalen - som de vandt.
- Smertestillende: god til f.eks. fibromyalgi og piskesmæld; er meget afstressende.

ULTRALYD TIL KROPPEN

Ultralyd er yderst effektivt til behandling af cellulite og fedtophobninger. Cellulite kan ud over ved overvægt også være arveligt eller hormonelt betinget, så vi kan alle rammes.

Energien fra ultra-bølgerne opvarmer og opløser fedtophobningerne i bindevævet. 1 behandling à 10 minutters varighed kan dække et område på et A4-arks størrelse. Skal kombineres med efterfølgende elektrobehandling af området.

Ultralyd er også effektiv til behandling af strækmærker, slap hud og sår der ikke vil hele.

DETOX FODSPA

Hver dag udsættes vi alle sammen for affaldsstoffer. Alle steder er vi eksponeret for kemi, der skaber både små og store udfordringer for vores organisme. Det er intet problem....for kroppen kan rense sig selv vil nogen mene ….og det er rigtigt. Kroppen er fuldstændig fantastisk og den udskiller affaldsstoffer konstant ….ellers ville vi dø ret hurtigt. De fleste kroppe formår dog ikke, at rense sig selv i det omfang, at de kan holde trit med det moderne menneskes livsstil. Derfor giver det mening både at reducere, hvor meget gift vi indtager og en gang imellem at støtte kroppen i at få renset ud ….fx med detox fodspa.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag12.00 - 18.00
Onsdagefter aftale
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
WeekendLukket
Powered by CBIT online booking system