Prostata problemer

Forstørret prostata

Prostatakirtlen (også kaldet blærehalskirtlen) findes kun hos mænd og den er placeret ved det øverste af urinrøret lige under blæren. Den er på størrelse med en valnød og vejer hos en ung mand ca. 20 gram.

Forstørret prostata er en af de mest almindelige problemer hos ældre mænd. Forstørret prostata er som regel en temmelig ufarlig tilstand, men den kan være yderst ubehagelig. Blærehalskirtlen vokser gennem hele livet, hvilket kan give smertefulde problemer ved vandladning. Ca. 70% af alle mænd på 70 år har forstørret prostata…. men det er dog langtfra alle der har gener af det.

I 50 års alderen har 40-50 % prostata problemer. Yngre mænd kan også have problemer med kirtlen. Man regner med, at der i 30 års alderen er ca. 10 % med prostataproblemer.

Ved forstørrelse vil der være et kontinuerligt pres på urinrøret, hvilket resulterer i en hyppig, langsom og ofte smertefuld vandladning. Der kan være problemer med at tømme blæren helt.

Er du overvægtig vil det være en hjælp at tabe dig, for at lette trykket mod blære og prostata.

Behandlingerne er specielt ”designet” til optræning af musklerne i bækkenbunden, hvilket vil afhjælpe generne. Inden du begynder behandling anbefales det, at konsultere din læge for at sikre, at det drejer sig om en godartet forstørrelse af prostata-kirtlen.

Behandlingen forgår ved bio-stimulation … elektroder påføres bækkenbundsmusklerne (på den nederste del af maven), og der behandles ca. 30 minutter. Behandlingen føles afslappende og behageligt.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag12.00 - 18.00
Onsdagefter aftale
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
WeekendLukket
Powered by CBIT online booking system