Massage

Tilskud til massage ... jeg er RAB godkendt, så du kan bruge din sundhedsforsikring hos mig. RAB er et

Kroppen gør ofte opmærksom på stress ved følgende
symptomer: musklerspændinger, myoser, træthed, uro i kroppen, søvnbesvær, mavepine, hovedpine, overfladisk vejrtrækning og måske forhøjet blodtryk.

Musklerne udgør cirka 40% af kroppens vægt, og når de arbejder, afgiver de affaldsstoffer, som naturligt ledes bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet.

Hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der f.eks. gør, hvis du sidder time efter time og spænder foran computeren, eller hvis du træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm.

Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. Blodcirkulationen forbedres og dermed også blodforsyningen til hudcellerne.

Derfor har massage også en god effekt på huden, som kommer til at se sundere og friskere ud, får mere farve og glød.

Massage virker både beroligende, afstressende og smertestillende. Selvom du har mange spændinger og måske smerter, skal massagen føles behagelig. Hård massage alene giver nemlig ikke en mere effektiv behandling .... man vil da ligge og få stress og spænde imod massagen .... og så er man lige vidt!

Jeg tilbyder klassisk fysiurgisk massage i 15, 30 og 45 minutters behandlinger. Derudover tilbyder jeg en 5 kvarters healings massage. Denne massage er meget rolig og blid og kan modvirke uro, tankemylder og stress.... symptomer som flere og flere desværre rammes af. Massagen foregår i stilhed og modtageren slapper hurtigt godt af og synker ind i en dyb indre stilhed....man kan kalde det en meditativ tilstand, som hjælper til at afslappe krop og sind samt give nyt overskud og inspiration.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system