Alltone

Velkommen til alltone klinikken - læs mere om klinikken her

Klinikken åbnede i 2005 med speciale i figurformning og ansigtløft ved biostimulation fra det førende mærke på verdensplan: Ultratone.

Biostimulation foregår ved, at elektroder fastsættes på huden, og kroppen (eller ansigtet) trænes, mens du hviler i afslappende omgivelser.

Behandlingerne er meget afstressende og skal føles behagelige. Kig under "Behandlinger" og fordyb dig i muligheder og beskrivelser.

Jeg tilbyder kostvejledning, hvor jeg vil lære dig, hvordan du kan lave ændringer i den daglige kost, du kommer fra, for at få et holdbart vægttab. Ingen slankekur her!

Jeg er fysiurgisk massør og tilbyder dybdegående muskel-massage for dine spændinger eller en blidere gang velvære-massage til forkælelse af krop og sind.

Jeg lægger vægt på god service og en rolig og behagelig atmosfære i klinikken. Behandlingerne er for både mænd og kvinder.

Selv har jeg altid motioneret for at holde mine hypermobile led på plads og har også for år tilbage prøvet at tabe 15 kg, så jeg kender vigtigheden af at holde kroppen i form både for sundhed og velvære.

Du skal være hjertelig velkommen!
 

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system