Elektro-terapi

I Alltone tilbydes mange former for behandlinger med elektroterapi. De populære behandlinger omfatter blandt andet ........

Hvert organ og hver legemsdel er direkte forbundet med central-nervesystemet gennem små nerver og nervebaner. Ved hjælp af elektroder, der fastsættes på huden, sendes impulser til musklernes nervetråde, og dette fremkalder en rytmisk veksling mellem sammentrækning og afslapning uden at overbelaste kroppen.

Denne elektroniske stimulation fungerer ligesom kraftig motion blot med et meget højere aktivitetsniveau, og én behandling vil i gennemsnit svare til cirka en hel uges almindelig træning.

Stimuleringen giver en øget blodgennemstrømning i musklerne, og lymfesystemet aktiveres. Dette er med til at fjerne affaldsstoffer og væskeansamlinger i huden. Din styrke og udholdenhed forbedres i takt med, at dine muskler genoptrænes, og specielle programmer løsner op for muskelspændinger. Punktvis fedt-forbrænding er mulig på områder, som man ikke selv kan træne væk.

En ekstra smertelindring kan opnås ved at stimulere kroppens produktion af endorfiner (endorfiner er kroppens eget naturlige, smertestillende middel, som hindrer smerteimpulser i at nå hjernen). Derfor behøver man i dag ikke finde sig i, at ens krop og/ eller ansigt ikke altid viser den person, vi er indeni.

Der er mange faktorer, der ændrer vort ydre: Forkert kost, for lidt søvn, for meget kaffe, alder, stress og for lidt motion. Når alderen stiger, mindskes kroppens væskeindhold, muskelmasse og styrke samt kalkindhold, og kroppens indhold af fedt øges.

Programmerne sammensættes ud fra dine behov og dit udgangspunkt, og behandlingen kan differentieres fra område til område, hvis det er behovet.

 

 

 

 

 

Ultratone systemet

 

 

 

Ultratone er firmaet bag futura pro behandlingsystemet, som anvendes i alltone klinikken.

Futura pro er kulminationen af mere end 40 års videnskabelig research fra et team af ingeniører, videnskabsmænd og –kvinder, doktorer og terapeuter. De opfandt det første transportable, elektriske terapiapparat i verden og pionerede anvendelsen af elektrisk stimulation og biostimulation til både sundhed, skønhed, sport og terapeutisk anvendelse.

Ultratone-teamet, der derfor har den længste, elektroniske stimulationserfaring i verden, kan på denne baggrund tilbyde de mest troværdige og kyndige programmer og produkter på området.

De opdagede blandt andet, at cellerne i kroppen kommunikerer via et fint, elektronisk system, og det er denne elektroniske stimulering af både muskler og celler, som kaldes for biostimulation. Det betyder, at man samtidig kan behandle både hud, fedt, muskler og bindevæv.

Ultratones produkter er fremstillet efter de højeste standarder og har misundelsværdigt ry i hele verden.

Udover behandlingssystemer til skønhedsindustrien fremstiller firmaet også medicinsk godkendte systemer, som anvendes på sygehuse. For eksempel genop-træner Southampton Hospital i England ansigtslammelser med ultratones udstyr. Professor Gerta Vrbova, der er medudvikler hos Ultratone og førende neuroscientist fra University College, London, fortæller i interviewet her om kroppens måde at arbejde på:

En klinisk og uafhængig undersøgelse er blevet gennemført i Münster i Tyskland ved professor U.Becker fra Wellness Institute for Sundhed, Kost og Ernæring med henblik på at undersøge effektiviteten af Ultratone-behandlinger på vægt, centimetertab og fedtreduktion.

Testgruppen var på i alt 45 kvinder med figur og vægtproblemer, der brugte Ultratones programmer i en periode på 60 dage.

Det hold af forskere, der forestod Wellness testen, ledet af professor Becker, konkluderede, at "det er blevet fastslået endegyldigt, at gode resultater kan opnås med Ultratone behandlinger." Resultaterne viste endegyldigt, at Ultratone er en effektiv og pålidelig måde at tabe fedt, reducere centimeter og stramme muskler op.

Ud over disse afgørende, uafhængige og kliniske testresultater opfylder alle Ultratone-enheder de europæiske fremstillingsstandarder og er CE-mærket. Ultratone Scientific Instruments Ltd, fabrikanter af Ultratone Futura området har modtaget godkendelses-certifikatet fra Bureau Veritas Quality International i overensstemmelse med direktivet om medicinsk udstyr 93/42EEC, plus EN60601-1: 1993 Medicinsk elektrisk udstyr Almindelige sikkerhedskrav, IEC 601-2 -10: 1987, sikkerhed for nerve-og muskelstimulatorer og BS EN 60601-1-2: 1993 elektromagnetisk kompatibilitet.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system