Massage

Tilskud til massage ... jeg er RAB godkendt, så du kan bruge din sundhedsforsikring her. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, opdatering af denne, etik og god klinisk praksis. RAB er resultatet af samarbejdet mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Kroppen gør ofte opmærksom på stress ved følgende symptomer: musklerspændinger, myoser, træthed, uro i kroppen, søvnbesvær, mavepine, hovedpine, overfladisk vejrtrækning og måske forhøjet blodtryk.

Musklerne udgør cirka 40% af kroppens vægt, og når de arbejder, afgiver de affaldsstoffer, som naturligt ledes bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet.

Hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der f.eks. gør, hvis du sidder time efter time og spænder foran computeren, eller hvis du træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm.

Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. Blodcirkulationen forbedres og dermed også blodforsyningen til hudcellerne.

Derfor har massage også en god effekt på huden, som kommer til at se sundere og friskere ud, får mere farve og glød.

Massage virker både beroligende, afstressende og smertestillende. Selvom du har mange spændinger og måske smerter, skal massagen føles behagelig. Hård massage alene giver nemlig ikke en mere effektiv behandling .... man vil da ligge og få stress og spænde imod massagen .... og så er man lige vidt!

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system