Ultralydsbehandlinger

Ultralyd er yderst effektivt til behandling af cellulite, fedtophobninger og rynker.

En ny ultralydsbehandling med stor effekt
 

ULTRALYD TIL KROPPEN

Ultralyd er yderst effektivt til behandling af cellulite og fedtophobninger. Cellulite kan ud over ved overvægt også være arveligt eller hormonelt betinget, så vi kan alle rammes. Ultralyds-behandlingen kan sidestilles med en fedtsugning……fedtet/celluliten nedbrydes her blot naturligt via kroppen forbrænding.

Effektiv ultralydsbehandling der kan løse mange problemer

Behandlingen er ideel til områder såsom fx  topmave, ”mande-bryster”, ridebukselår, inderlår og arme. Behandlingen SKAL efterfølges af elektro-behandling. Behandlingsforløbet er individuelt alt efter form og omfang.  1 behandling à 10 minutters varighed kan dække et område på ca et A4-arks størrelse. Ultralyd er også effektiv til behandling af strækmærker, slap hud og sår der ikke vil hele.

Frem til 15 Oktober giver vi denne behandling til introduktionspris.

Du får således 2 behandlinger for 1 behandlings pris (1 behandling koster 500 kr.).  

ULTRALYD TIL ANSIGTET

Ultralyd giver fantastiske resultater til genopfriskning af huden.

Ultralyd stimulerer indholdet af collagen og elastin i huden, hvilket naturligt fylder ud i rynker og fuger indefra. Vævet repareres, elasticiteten i huden forbedres, og optagelsen af cremer i huden optimeres.

Aknehud, arvæv derefter og rosacea forbedres, bindevævet styrkes, og strukturen i huden bliver finere. Især til ældre hud er ultralyd ideel.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag 07.00 - 12.00
Tirsdag14.00 - 18.00
Torsdag12.00 - 18.00
Fredag07.00 - 12.00
Samt efter aftale, blot spørg 😃 
Powered by CBIT online booking system